S námi v pohybu…
O násSortimentObchodní podmínkyOchrana osobních údajů – GDPRKontakty

provozovna Dornych:
Ložiska HRK Services, s.r.o.
Dornych 90
617 00 Brno

tel.: +420 545 213 187
mobil: +420 776 009 799
email: info@hrkservices.cz

otevřeno:
PO – PÁ 7:30 – 17:00
SO 8:00 – 11:30

14.12.2018 – 1.1.2019 omezený provoz

  1. Společnost HRK Services, s.r.o., IČO: 46961003, se sídlem Dornych 678/90, 61700 Brno zpracovává Vaše osobní údaje nutné pro řádný výkon své činnosti (dále také jako „Osobní údaje“).
  2. Vaše Osobní údaje společnost HRK Services, s.r.o. zpracovává pouze pro níže uvedené účely a na základě uvedených právních základů:
    1. plnění smlouvy (dále také jako „Smlouva“);
    2. marketing – na základě Vašeho odvolatelného souhlasu.
  3. Osobní údaje budou společností HRK Services, s.r.o. poskytnuty těmto třetím osobám:
    1. osobám poskytujícím společnosti HRK Services, s.r.o. serverové, webové, cloudové nebo IT služby, či které jsou jejími obchodními partnery;
    2. v případě dodání zboží dopravcem jsou osobní údaje nutné k dodání zboží sděleny tomuto dopravci;
    3. pro účel plnění smlouvy také mohou být poskytnuty externí advokátní kanceláři.
  4. Osobní údaje nebudou poskytnuty třetím osobám ze zemí mimo EU a EHP.
  5. Osobní údaje budou společností HRK Services, s.r.o. zpracovávány po dobu trvání Smlouvy, nebo po dobu nezbytnou k plnění archivačních povinností společnosti HRK Services, s.r.o., podle platných právních předpisů nejdéle však 10 let od jejího ukončení. Informace uchovávané na základě uděleného souhlasu budou zpracovávány na dobu neurčitou nebo do odvolání souhlasu.
  6. V souladu s předpisy pro ochranu osobních údajů máte tato práva:
    1. Právo na přístup k Osobním údajům u společnosti HRK Services, s.r.o., což znamená, že si můžete kdykoliv požádat o potvrzení společnosti HRK Services, s.r.o., zda Osobní údaje, které se Vás týkají, jsou či nejsou zpracovávány, a pokud jsou, pak za jakými účely, v jakém rozsahu, komu jsou zpřístupněny, jak dlouho budou zpracovávány, zda máte právo na opravu, výmaz, omezení zpracování či vznést námitku, odkud Osobní údaje byly získány, a zda dochází na základě zpracování Osobních údajů k automatickému rozhodování, včetně případného profilování. Také máte právo získat kopii Vašich osobních údajů, přičemž první poskytnutí je bezplatné, za další poskytnutí pak může společnost HRK Services, s.r.o. požadovat přiměřenou úhradu administrativních nákladů.
    2. Právo na opravu Osobních údajů, což znamená, že můžete požádat společnost HRK Services, s.r.o. o opravu či doplnění Osobních údajů, pokud by byly nepřesné či neúplné.
    3. Právo na výmaz Osobních údajů, což znamená, že společnost HRK Services, s.r.o. musí vymazat Vaše Osobní údaje pokud (I) již nejsou potřebné pro účely, pro které byly shromážděny nebo jinak zpracovány, (II) odvoláte souhlas a neexistuje žádný další důvod pro zpracování (III) vznesete námitky proti zpracování a neexistují žádné převažující oprávněné důvody pro zpracování (IV) zpracování je protiprávní nebo (V) to ukládá zákonná povinnost.
    4. Právo na omezení zpracování Osobních údajů, což znamená, že dokud se nevyřeší sporné otázky ohledně zpracování Vašich Osobních údajů, konkrétně pokud (I) popíráte přesnost Osobních údajů, (II) zpracování je protiprávní, ale místo výmazu Osobních údajů chcete jejich zpracování pouze omezit, (III) společnost HRK Services, s.r.o. již Osobní údaje nepotřebuje pro účely zpracování, ale Vy ano (IV) nebo pokud Vámi byla vznesena námitka proti zpracování dle čl. 1.7.6., společnost HRK Services, s.r.o. může mít Osobní údaje pouze uloženy a další zpracování je podmíněno Vaším souhlasem, případně tím, že tyto údaje jsou potřeba z důvodu určení, výkonu nebo obhajoby právních nároků,
    5. Právo na přenositelnost údajů, což znamená, že máte právo získat Vaše Osobní údaje, které jste poskytli společnosti HRK Services, s.r.o. se souhlasem ke zpracování nebo pro účely plnění smlouvy, ve strukturovaném, běžně používaném a strojově čitelném formátu, a, je-li to technicky proveditelné, máte právo, aby společnost HRK Services, s.r.o. tyto údaje předala jinému správci.
    6. Právo vznést námitku proti zpravování Osobních údajů, což znamená, že můžete u společnosti HRK Services, s.r.o. podat písemnou či elektronickou námitku proti zpracování svých Osobních údajů, čímž způsobíte, že společnost HRK Services, s.r.o. Osobní údaje dále nezpracovává, pokud neprokáže závažné oprávněné důvody pro zpracování, které převažují nad Vašimi zájmy nebo právy a svobodami.
  7. Veškerá svá práva, stanovená předchozím odstavcem, můžete uplatnit u společnosti HRK Services, s.r.o. buďto písemnou formou doporučeným dopisem zaslaným na adresu jeho sídla, či elektronickou formou na e-mailové adrese info@hrkservices.cz.
  8. Dále máte právo podat stížnost proti zpracování Osobních údajů u Úřadu pro ochranu osobních údajů na adrese: www.uoou.cz.
  9. Poskytnutí osobních údajů za účelem uzavření smlouvy je požadováno z důvodu, že jsou nezbytné pro plnění závazků ze smlouvy, případně jejich poskytnutí vyžaduje zákon. Důsledkem neposkytnutí údajů může být neuzavření smlouvy.
  10. Na základě zpracovávaných Osobních údajů nedochází k automatizovanému rozhodování, ani k profilování.
  11. V případě, že bude společnost HRK Services, s.r.o. chtít užívat osobní údaje k jinému účelu, než který je stanoven v této informační doložce, neprodleně vám poskytne informaci o tomto jiném účelu a další informace uvedené v této doložce.

© 2011–2014 MARF reklamní agentura, grafické studio, tvorba webových stránek a webdesign